Co je u nás nového?

Ahoj všichni!

Myslela jsem si, jak budu aktivnější a podaří se mi psát na blog různé články, ale ... no, znáte to, dítě a několik pracovních projektů - to moc nejde dohromady. Co je ale u nás nového? Určitě doporučuji omrknout (a hlavně ovonět!) naše nové vůně.

Švestka & Rebarbora

Vůně začíná ostrými tóny rebarbory, které se postupně mísí s šťavnatými tóny broskve a hrušky. K tomu se přidávají sladké a osvěžující základní tóny švestky a ostružiny, které dodávají této vůni hloubku a proměňují ji v úžasnou ovocnou vůni letních dnů.

 

Citronová tráva & Zázvor

Zářivé tóny citrónu, limetky, citronové trávy a pomeranče se mísí s kořeněnými středními tóny geránie, skořice a kořene zázvoru. Zakončeno je to smyslnými základními tóny pačuli, cedru a muškátového oříšku, které vůni doplňují s hřejivým dotekem.

Černý rybíz & Fíky

Ovocné tóny černého rybízu, kyselé maliny a sladké třešně se mísí s jemným srdcem ovocného listí malin a sladkých fíků. Zakončeno je to hladkým základem se svůdným kokosem, smyslným santalovým dřevem a dřevitým cedrem.

Kromě nových vůní se nám podařilo naskladnit zásoby vůní, od kterých zbývalo posledních pár kousků vonných vosků. Máte tedy opět na výběr z několika variant balení vosků :) Stačí si rozkliknout fotku a můžete vybírat ♥

Pražená káva  Toskánské slunce  Zahrada po dešti 

Aloe Vera & Okurka  Šťavnatá harmonie  Ledová pitahaya

 

Brzy budu pokračovat a naskladním další vůně. Děkuji Vám za přízeň a objednávky!