Hodnocení obchodu

5,0 42 hodnocení
Přidat hodnocení
5
41x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KH Avatar autora Klára Hořínová | 25/09/2022
Krásná voňavá zásilka, pečlivě zabalená a rychlé dodání ... moc děkuju ... snad sady udělají radost obdarovaným ...
JR Avatar autora Jana Richvalska | 11/09/2022
Krásně voní a skvělá domluva mohu jenom doporučit.
MO Avatar autora Monika Ořechovska | 7/09/2022
NL Avatar autora Nováková Lenka | 24/08/2022
OT Avatar autora Olga Trojanová | 18/07/2022
VP Avatar autora Veronika Purkartová | 6/07/2022
Moc příjemné vůně, rychlé doručení a krásně zabalené
L Avatar autora Lucik | 23/06/2022
Objednala jsem velkou darkovou sadu babičce. + krásně voní + rychlost dodání + cena + přírodní krásné - překvapilo mě dárkové balení...v krabičce vše lítalo, sena je tam málo a teda celkový první dojem nic moc. Vzhled dárkového balení tedy katastrofa. Takto bych to nemohla hned darovat. Balíček jsem musela otevřít a "dovystlat" a dárečky poskládat. Je to škoda, doporučuji na tomto ještě zapracovat. Jinak vše ostatní je v pořádku. A těším se až to babičce v sobotu daruji.
I Avatar autora Irena (Administrátor) 24/06/2022
Díky za hodnocení a nákup! Mrzí nás, že dárková sada dorazila poněkud “rozlítaná”. Zapracujeme na tom, aby produkty v krabičce lépe držely na svém místě :) Bohužel neovlivníme to, jak s balíky zachází dopravce.
JK Avatar autora Jitka Kuncova | 16/04/2022
Objednávala jsem poprvé a máte velikánskou pochvalu. Nádherné vůně a rychle dodání. Určitě objednám znova, moc děkuji :) všem doporučuji
Avatar autora Lucie Černochová | 25/02/2022
Super domluva. Mohu jedině doporučit.
HD Avatar autora Hana Dvořáková | 3/01/2022
Sady udělaly radost jako darek.Moc hezky voni,
Avatar autora | 31/12/2021
KM Avatar autora Kristýna Mikésková | 30/12/2021
Krásné vůně a kvalitní provedení❣️ Doporučuji❣️
Avatar autora | 27/12/2021
K Avatar autora Kacka | 19/12/2021
Naprosta spokojenost,pani moc mila,rychle doruceni.super komunikace,bezva ceny
P Avatar autora Péťa | 16/12/2021
Objednala jsem zde poprvé a rozhodně ne naposledy! Původně to měl být dárek pro kamarádku, ale tak moc mi to vonělo, že jsem si musela jeden balíček nechat :). Líbí se mi balení a provoní to neskutečně celý byt. Rozhodně budu nakupovat znovu. ♥
KS Avatar autora Karolína Stračíková | 10/12/2021
Nejlepší vonné vosky, jaké jsem kdy měla. Krásná a hlavně příjemná vůně. Určitě tu nenakupuji naposled. Ocenuji i krásné balení.
IE Avatar autora Irena Eichlerová (Administrátor) 10/12/2021
Moc děkujeme za objednávku a recenzi, udělalo nám to radost.
TV Avatar autora Tereza Valtová | 8/12/2021
Nádherná vůně. Jsem velmi spokojená se zakoupenými produkty. Určitě objednám znovu.
IE Avatar autora Irena Eichlerová / waxylove.cz (Administrátor) 10/12/2021
Moc děkujeme za objednávku a recenzi, těšíme se na další spolupráci! :)
T Avatar autora Tereza | 1/12/2021
Úžasné vůně, které provoní celý byt :-)
ŽB Avatar autora Žaneta Bakotová | 26/11/2021
Svíčky jsou opravdu milé a krásně voní. Mám ráda přírodní a ručně dělané výrobky. Moc se mi líbí, že se tady také dají objednat svíčky na přání a že v balíčku se svíčkou přišla i kartička se všemi podrobnosti o svíčkách z Waxy love.
IE Avatar autora Irena Eichlerová / waxylove.cz (Administrátor) 10/12/2021
Moc díky za Váš nákup, jsme moc rádi, že Vám objednávka udělala radost a jste spokojená :-)
Avatar autora | 25/11/2021

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 42