Hodnocení obchodu

5,0 35 hodnocení
Přidat hodnocení
5
35x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jitka Kuncova | 16/04/2022
Objednávala jsem poprvé a máte velikánskou pochvalu. Nádherné vůně a rychle dodání. Určitě objednám znova, moc děkuji :) všem doporučuji
Avatar autora Lucie Černochová | 25/02/2022
Super domluva. Mohu jedině doporučit.
HD Avatar autora Hana Dvořáková | 3/01/2022
Sady udělaly radost jako darek.Moc hezky voni,
Avatar autora | 31/12/2021
KM Avatar autora Kristýna Mikésková | 30/12/2021
Krásné vůně a kvalitní provedení❣️ Doporučuji❣️
Avatar autora | 27/12/2021
K Avatar autora Kacka | 19/12/2021
Naprosta spokojenost,pani moc mila,rychle doruceni.super komunikace,bezva ceny
P Avatar autora Péťa | 16/12/2021
Objednala jsem zde poprvé a rozhodně ne naposledy! Původně to měl být dárek pro kamarádku, ale tak moc mi to vonělo, že jsem si musela jeden balíček nechat :). Líbí se mi balení a provoní to neskutečně celý byt. Rozhodně budu nakupovat znovu. ♥
KS Avatar autora Karolína Stračíková | 10/12/2021
Nejlepší vonné vosky, jaké jsem kdy měla. Krásná a hlavně příjemná vůně. Určitě tu nenakupuji naposled. Ocenuji i krásné balení.
IE Avatar autora Irena Eichlerová (Administrátor) 10/12/2021
Moc děkujeme za objednávku a recenzi, udělalo nám to radost.
TV Avatar autora Tereza Valtová | 8/12/2021
Nádherná vůně. Jsem velmi spokojená se zakoupenými produkty. Určitě objednám znovu.
IE Avatar autora Irena Eichlerová / waxylove.cz (Administrátor) 10/12/2021
Moc děkujeme za objednávku a recenzi, těšíme se na další spolupráci! :)
T Avatar autora Tereza | 1/12/2021
Úžasné vůně, které provoní celý byt :-)
ŽB Avatar autora Žaneta Bakotová | 26/11/2021
Svíčky jsou opravdu milé a krásně voní. Mám ráda přírodní a ručně dělané výrobky. Moc se mi líbí, že se tady také dají objednat svíčky na přání a že v balíčku se svíčkou přišla i kartička se všemi podrobnosti o svíčkách z Waxy love.
IE Avatar autora Irena Eichlerová / waxylove.cz (Administrátor) 10/12/2021
Moc díky za Váš nákup, jsme moc rádi, že Vám objednávka udělala radost a jste spokojená :-)
Avatar autora | 25/11/2021
VH Avatar autora Veronika Hrušková | 25/11/2021
Svíčky jsou nádherné. Krásně voní a jsou moc hezky zabalené. Veliká spokojenost.
Avatar autora | 21/11/2021
Zboží dorazilo v pořádku. Vůně jsou nádherné a jsou krásně balené. Velká spokojenost
P Avatar autora Petra | 21/11/2021
Úžasné vůně, úžasné balení, bleskové dodání. Prostě vše na jedničku! ❤
PS Avatar autora Pavlína Sedláková | 11/11/2021
Mockrát děkuji za krásné voňavé vosky. Už mi voní celý dům :) Hned jak spotřebuji - objednávám další :)
A Avatar autora Aneta | 20/10/2021
Naprosto bleskové dodání, krásné balení a úplně nádherné parfemace ☺
E Avatar autora Eva | 13/10/2021
Krásné přírodní produkty
EB Avatar autora Edita Bojanová | 13/10/2021
Velmi milé překvapení!

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 35